Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vereséggel kezdett a Viktória

2017-03-31, 07:51
   |   Kategória: Sport
Vereséggel kezdte a felsőházi rájátszást a Viktória FC NB I-es női labdarúgócsapata. A szombathelyiek úgy kaptak ki 2:1-re az MTK otthonában, hogy a félidőben még 1:0-ra vezettek.
A felsőházi rájátszás rögtön egy rangadóval kezdődött, ugyanis a tabella második helyén álló MTK fogadta közvetlen üldözőjét, a Viktória FC csapatát. Némi meglepetésre az első félidőben a szombathelyiek domináltak és a 33. percben Siklér találatával a vezetést is sikerült megszerezniük. Szünet után nagyot változott a játék képe és a fővárosiak a  csereként beálló Méry góljaival fordítani tadtak. A sokszoros válogatott támadó a 70., valamint a 78. percben zörgette meg a Bírót helyettesítő Császár kapus hálóját. “Motíváltan száltam be, próbáltam a lehetőségeimet kihasználni. próbáltam bemozogni olyan területekre, amelyeket üresen hagyott az ellenfél. Ezek szerint sikerült" - mondta Méry Rita, az MTK Hungária landarúgója.

A Viktória kifejezetten hullámzó teljesítménnyel rukkolt ki a remek erőkből álló MTK otthonában. A szombathelyiek az első játékrészben határozottan jól játszottak. Éppen ezért kissé érthetetlen az a gyenge produkció, mellyel a térfélcserét követően jelentkeztek. “Teljesen más volt az arca a csapatnak az első félidőben. Igazából mindent megvalósítottunk abból, amit megbeszéltünk. Egy gólt is tudtunk rúgni. A második félidőben nem az volt a probléma, hogy elfáradtunk, hanem amikor megkaptuk az első gólt, a lányok teljesen feladták azt a hitet, hogy a csapatban benne van a siker lehetősége. A végére saját magunkat végeztük ki" - fogalmazott Csordás Csaba, Viktória FC vezetőedző.

A szombathelyi gárda veresége ellenére továbbra is a tabella harmadik helyén áll, ám most már hat pontos hátrányban a második MTK mögött. A vasiak legközelebb április 2-án vasárnap lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor a címvédő Ferencváros együttesét fogadják.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb