Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A bajnoki cím küszöbén

2017-04-12, 09:15
   |   Kategória: Sport
Magabiztos játékkal 3:0 arányban nyert a Kalocsa ellen a Haladás VSE-Sportiskola NB II-es női röplabdacsapata. A szombathelyiek ezzel egy győzelemre kerültek a bajnoki címtől.
A várakozásoknak megfelelően sima, 3:0 arányú győzelmet aratott a Haladás VSE-Sportiskola női röplabdacsapata a Kalocsa ellen. Mucsi Péter együttese mindhárom szettben 15 pont alatt tartotta a vendégeket. A találkozó jó lehetőséget biztosított arra, hogy a vasiak több taktikai varriációt is kipróbálhassanak. “Talán könnyebb volt, mint amire számítottunk, de nem játszottunk rosszul. Talán azzal, hogy ráerőltettük az akaratunkat az ellenfélre, azzal tettük könnyűvé. Már a nyitásaink meghatározták a mérkőzés kimenetelét. Ma egészen jól nyitottunk, a lányok betartották azokat a taktikai utasításokat, amiket meccs előtt megbeszéltünk és talán ennek köszönhető ez a könnyed siker" - mondta Mucsi Péter, a Haladás VSE-Sportiskola vezetőedzője.

A mérkőzésen  Mucsi Péter nyugodtan forgathatta csapatát. A három játszma során szinte valamennyi játékosát pályára küldhette. Így például bőven jutott játéklehetőség Dancsecs Nikolettnek is, aki jó játékkal hálálta meg a vezetőedző bizalmát.  
“Nagyon nehéz magas hőfokon játszani. Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek. De próbáltunk nyerni, próbáltunk jó hangulatot teremteni, ami szerintem meg is volt. De nagyon nehéz egy ilyen csapat ellen hozni a valós teljesítményünket" - fogalmazott a játékos.  

Újabb sikerének köszönhetően a Haladás VSE-Sportiskola csupán egy győzelemre áll a bajnoki címtől. A szombathelyiek április 15-én a Honvéd Zrínyi együttese elleni sikerrel koronázhatják meg eddigi remek szezonjukat.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb