Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bravúros győzelem

2017-04-18, 13:01
   |   Kategória: Sport
A felsőházi középszakasz 5. fordulójában bravúros győzelmet aratott Zalaegerszegen a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek 80-68 arányban nyertek a ZTE elleni szomszédvári rangadón.
Remekül kezdett Zalaegerszegen a Falco kosárcsapata. A szombathelyiek a derbi harmadik percében már 8:0-ra vezettek. Ezt követően azonban elkapták a ritmust a hazaiak, akik az első negyed végére kétpontos előnyre tettek szert. Ez a minimális különbség  a nagyszünetig állandósult is. A harmadik etapban folytatódott az egyelő erők küzdelme, így pedig 56:55-ös egerszegi vezetésről vághattak neki a küzdő felek az utolsó tíz percnek, melyben aztán szabályosan állva hagyta ellenfelét a Falco, és 80:68 arányban megnyerte a szomszédvári rangadót. “Azt gondolom, hogy a védekezésünk nagyon a helyén volt és támadásban is okosan játszottunk. A védekezésben ki kell emelnem, hogy a küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Azt gondolom, hogy ennek köszönhető, hogy idegenben sikerült nyernünk" - mondta Váradi Benedek csapatkapitány.

A mérkőzést  remek hangulatban, közel 2 ezer néző előtt játszották le a csapatok. A sárga-feketéket több mint 200 szurkoló kísérte el Zalaegerszegre. A vasi drukkerek a derbi végén nagy ünneplésben részesítették diadalmaskodó kedvenceiket. “Ez a meccs, mint itt a legjobb öt között minden meccs, rangadó volt. Nagyon jó volt ma a hangulat. Tele volt a csarnok és jó volt játszani itt, nem volt semmi probléma" - fogalmazott Szrecsko Szekulovics vezetőedző.

A Falco jelenleg 19 győzelemmel és 11 vereséggel a tabella negyedik helyén áll. A vasiak a szerdai játéknapon a hasonló mutatókkal rendelkező Szolnoki Olaj együttesét fogadják az Aréna Savariában.  Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb