Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ismét munkába álltak a Haladás labdarúgói

2017-06-26, 07:48
   |   Kategória: Sport
Megkezdte a felkészülést a júliusban induló bajnoki szezonra a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A zöld-fehérek keretében egyelőre nem volt nagy mozgás.
Háromhetes szünet után ismét munkába álltak a Haladás labdarúgói. A játékosoknak nem volt sok idejük arra, hogy pihenjenek, feltöltődjenek, de ennek ellenére valamennyien nagy elszántsággal kezdték meg  az edzéseket.  A tervek szerint a csapat végig Szombathelyen készül majd a szezonra, ahol várhatóan heteken át komoly hőségben kell majd tréningezniük Halmosiéknak. “Én azt gondolom, hogy a nyárhoz képest a három hét pihenő még hosszúnak számít. Én azt gondolom, hogy ez elég volt. Legalább is nekem. Én ebbők két hetet aktívan pihentem, nem is voltam Szombathelyen. Külföldre utaztunk a családdal. Nekem elég volt, fejben mindenképpen" - mondta Halmosi Péter labdarúgó.

A több új érkezővel is megerősített szakmai stáb jelenleg közel 30 játékosnak tart foglalkozásokat. A keretben természetesen vannak olyan labdarúgók, akik próbajátékon vannak a Haladásnál. Mészöly Géza vezetőedzőnek konkrét elképzelései vannak arról, hogy milyen posztra szeretne igazolni. “Tudjuk, hogy augusztus 31-ig van az átigazolás. Addig még sok minden történhet. Érkezők tekintetében nagyon szeretnénk egy támadót leigazolni. Legyen az külföldi akár. Ez majd az elkövetkezendő napoknak, heteknek lesz a feladata, hogy jól kiválasszuk" - fogalmazott Mészöly Géza vezetőedző.

A Haladás július 15-én a bajnoki címvédő Budapest Honvéd otthonában kezdi meg az új szezont. Azt megelőzően azonban még több edzőmérkőzés és a már hagyományosnak mondható szombathelyi Király Kupa is vár a csapatra.
1 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb