Vereséggel kezdett a Haladás

2017-07-17, 14:14
   |   Kategória: Sport
Vereséggel kezdte a 2017-2018-as bajnokságot a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. Mészöly Géza együttese a címvédő Budapest Honvéd otthonában kapott ki 2:0 arányban.
A lehető legnehezebb ellenfél otthonában, a bajnoki címvédő Budapest Honvéd stadionjában kezdte meg az új szezont a Haladás futballcsapata. A találkozó első félórája kifejezetten gyenge játékot hozott, egyik kapu sem forgott komolyabb veszélyben. A 30. percben azonban váratlanul vezetést szerzett a fővárosi alakulat: Lanzafame jobbról érkező beadását a csereként beálló Bobál bólintotta Király kapujába. A hazaiak a második félidő elején kis híján növelték előnyüket, de Eppel fejese a kapufán csattant, a kipattanó labdát pedig Herjeczki emelte Király kezébe. Az utolsó előtti percben viszont Lanzafame már pontosan célzott: 18 méterről állította be a 2:0-ás végeredményt. A Haladás gyakorlatilag nagyobb helyzet nélkül játszotta le a mérkőzést, így  esélyük se volt a a pontszerzésre. Mészöly Géza alakulata a pontvadászat második fordulójában a Debrecen csapatát fogadja majd Sopronban. A hajdúságiak szintén vereséggel kezdték a bajnokságot: a Mezőkövesd csapatától kaptak ki 2:1-re a Nagyerdei stadionban.
Kapcsolódó elemek

11 hozzászólás


Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in /home/szomthu1/szombathelyi7/plugins/system/japager/japager.php on line 178