Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újabb Haladás vereség

2017-08-09, 16:56
   |   Kategória: Sport
Negyedik bajnoki mérkőzésén a harmadik vereségét szenvedte el a Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Paksi FC  otthonában kaptak ki 2.0 arányban és ennek köszönhetően visszacsúsztak a tabella tizedik helyére.
A két pocsék formában lévő csapat összecsapásán egészen a 30. percig kellett várni az első valamire való helyzetre, ám ekkor Bartha szenzációs kapáslövése után Királynak hatalmasat kellett védenie. Nem sokkal később a Haladás is megszerezhette volna a vezetést, de Ramos a jobb oldali kapufát találta telibe. A második félidő elején azonban már gólnak is tapsolhattak a nézők: Bertus szöglete után Szabó egészen közelről vette be Király kapuját. A 2:0-ás végeredményt pedig Bartha állította be a 62. percben, amikor egy kipattanó labdát helyzett nagyon okosan a bal alsó sarokba. “Ahogy telt az idő átvettük a ritmust, átvettük a játékot. A végére egészen jól futballoztunk. A két gólon kívül még kidolgoztunk három-négy nagy helyzetet. Ezeket azért be kellene rúgni, de most a győzelem volt a lényeg hazai pályán" - mondta Csertői Aurél, a Paksi FC vezetőedzője.

A helyzetek alapján a hazai környezetben játszó Paks egyértelműen megérdemelte a győzelmet. Bár ha 0:0-ás állásnál Ramos lövése a kapufáról nem kifelé, hanem befelé pattan, akkor minden valószínűség szerint másképp alakul a mérkőzés végkimenetele is. “Nagyon fontos lenne, hogy azt a bizonyos első gólt mi rúgjuk. Most a Paks kihasználta, hogy nekik sikerült megszerezniük. Ott volt egy tíz perces rövidzárlatunk és a gólra gólt tudtak szerezni" - értékelt Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

Újabb vereségének köszönhetően a Haladás csapata visszacsúszott a tabella tizedik helyére. A vasiak legközelebb szombaton 18 órakor lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor az újonc Balmazújváros együttesét fogadják Sopronban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb