Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Súlyos vereséget szenvedett a Haladás

2017-08-28, 13:36
   |   Kategória: Sport
Hazai pályán súlyos, 5:1 arányú vereséget szenvedett a Haladás labdarúgócsapata a Puskás Akadémia együttesétől. A szombathelyiek a méretes zakónak köszönhetően visszacsúsztak a tabella tizedik helyére.
Remek iramban kezdődött a mérkőzés és a 16. percben már meg is szerezte a vezetést a Haladás: Kovács vette be a Puskás Akadémia kapuját. A felcsútiak az első félidő hajrájában egyenlítettek:  egy szerencsés szituációt követően Molnár fejelt a hálóba. A második játékrész elején Király hozott össze egy 11-est, amit Knezevics váltott gólra. A horvát csatár a 66. percben duplázott és máris 3:1-re vezettek Pintér Attila tanítványai. A vendégek a hajrában még kétszer vették be a teljesen szétesett szombathelyiek kapuját és így 5:1-es győzelemmel távozhattak Sopronból. “Óriási az eredmény és a mutatott játék is. Nagyon felszabadultan és jól futballoztak a játékosok. Megmutatták, hogy hinni kell a munkában, pedig már sok ember írkált, hogy a Puskás Akadémia itt van meg ott van. Mindenkinek üzenem, hogy egy bajnokság nem öt meg hat mérkőzésből áll. Ezt jó lenne tudomásul venni" - mondta Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetőedzője.

A Haladás csapata jól kezdte a mérkőzést és az első félidő végén még nem is látszott, hogy komolyabb baj lehet. Térfélcserét követően azonban hibát hibára halmoztak a zöld-fehér futballisták és végül egy nagyon súlyos vereségbe futottak bele. “Mondhatom, hogy kivégeztük magunkat. Így ez nagyon csúnya és szegyenteljes. Ez akkor sem fér bele. Én futballoztam, megértem a játékosokat, de így szétesni, ez nem fér bele" - értékelt Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.


A szombathelyieknek hét mérkőzést követően hat pontjuk van, amivel a tabella tizedik helyét foglalják el. A pontvadászatban  a válogatott programja miatt hosszabb szünet következik. A Haladás legközelebb szeptember 10-én lép pályára bajnoki mérkőzésen, még pedig a listavezető Videoton vendégeként.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb