Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Pacsi Bálint a Haladás új vezetőedzője

2017-08-30, 21:56
   |   Kategória: Sport
Közös megegyezéssel szerződést bontott  Mészöly Géza és a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A vasi klub vezetősége a szerdán határozatlan időre Pacsi Bálintot bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával.
A Haladás labdarúgócsapata a vártnál lényegesen gyengébben kezdte a 2017-2018-as idényt. A szombathelyieknek hét fordulót követően csupán hat bajnoki pontjuk van, amivel a gárda a tabella tizedik helyét foglalja el. Ezért a klub közös megegyezéssel szerződést bontott az együttes  vezetőedzőjével, Mészöly Gézával.“Én is azt mondom, hogy ebből a hét mérkőzésből kevés a hat pont. Én is többre számítottam és az egész csapat is. Mindenki. Ilyen szempontból ez tényleg nehéz helyzet. A levegőben ez benne volt. Nehéz, feszült heteken van túl a csapat" - fogalmazott Mészöly Géza.

A pontvadászatban ugyan a válogatott világbajnoki selejtezői miatt kéthetes szünet van, ám ennek ellenére a kluboknál az élet nem állhat meg. A Haladás elöljárói ezért hoztak gyors döntést a leköszönő Mészöly Géza utódlásával kapcsolatban. “Többes számban is beszélhetünk, mivel több jelölt is van, akivel tárgyalunk. Nehéz döntést, mert most meg kell találnunk egy olyan embert, akire rábízzuk a csapatot. Tárgyalunk folyamatosan, de viszont edzést kell tartani. Van egy ideiglenes döntésünk: Pacsi Bálintot, aki rendelkezik pro-licenccel bízzuk meg a csapat vezetésével" - mondta Tóth Miklós, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ügyvezetője.

Pacsi Bálint megbizatása határozatlan időre szól, de az szinte teljesen biztos, hogy a Videoton elleni szeptember 10-i mérkőzésen ő ül majd a csapat kispadján. Azt követően pedig minden bizonnyal az eredményesség határozza majd meg a jövőt.  
1 hozzászólás

 • Írta: Genia 2017. szeptember 01., péntek Hozzászólás hivatkozás
  Genia

  If you are going for finest contents like me, simply visit this web
  site everyday for the reason that it offers feature contents, thanks

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb