Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Zanati úti baleset

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely a Zanati úton történt vasárnap délelőtt. Információink szerint a vétlen autó vezetője vesztette életét. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.
A belváros felé tartott az az Opel, amely a Zanati úti vasúti aluljárónál információink szerint megcsúszott, áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy Daewoo típusú személyautóval. Az utóbbit vezető sofőr beszorult a járműbe, a szombathelyi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emelték ki a kocsiból. A szabályosan közlekedő autó 50 év körüli vezetője elhunyt, a huszonéves másik sofőr pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A frontális ütközés helyszínén az aszfalt helyenként nedves, nyálkás volt. A Zanati úton több mint egy órás teljes útzár mellett zajlott a segítségnyújtás: a helyszínre két tűzoltóautó érkezett.

Balogh Eszter - szóvivő, Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

“Az egység feszítővágó berendezés segítségével kiszabadította az egyik járműbe szorult utast, majd átadta a mentőknek. A mentők ezt követően megállapították, hogy a helyszínen olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette a balesetben. Az egységek ezt követően felitatták az úttestre folyt üzemanyagot.”

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb