Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Erdélyi Krisztián az új igazgató

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság élére 2014. december 22-étől új igazgatót nevezett ki a belügyminiszter. Az igazgatóváltás alkalmából rendezett beiktatási ünnepséget szerdán a Megyeházán tartották.
Bakondi György országos katasztrófavédelmi főigazgató adta át a kinevezést Erdélyi Krisztián tűzoltó alezredesnek. A Vas megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósóság új vezetője elmondta, hogy első feladata a helyi sajátosságok feltérképezése lesz."Fel vagyok készülve  hhelyzetre, árvízre, egyéb más veszélyes anyagokkal kapcsolatos feladatokra. Most a legfontosabb célom a beilleszkedés, hogy megismerjem a várost és a kollégáimat" - mondta a Szombathelyi Médiaközpontnak.

A Vas megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkáját Bakondi György értékelte, aki elmondta, hogy a szervezet eredményes munkát végzett, és széleskörű lakossági támogatással is bír. “Vas megyében az elmúlt hónapokban, években nagyon sok esemény történt, ahol a beavatkozásunka szükség volt. Sikeres eredményes munkát végzett a Vas megyei igazgatóság” - hangsúlyozta.

A korábbi megyei igazgató most az országos iparbiztonságért felel. A leköszönő Takács Árpád dandártábornok számos újítást vezetett be Vas megyében, ezeket az országban másutt is gyakorlattá teszik. A Vas megyei Katasztrófavédelem újonnan kinevezett első embere december végen vette át hivatalát, és egyből intézkednie kellett a hóhelyzet okozta problémák megoldása érdekében.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb