Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rendőrségi hírek Vas megyéből

2015-02-23, 10:52
   |   Kategória: Sziréna
Az elmúlt 48 órában történt.
A helyi rendőrök igazoltattak két személyt egy szombathelyi családi háznál 2015. február 22-én. A férfiak az ingatlanhoz tartozó elektromos fogyasztásmérő-óra állását engedély nélkül, a biztosító plombák jogosulatlan eltávolításával megváltoztatták. A két férfi ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az egyik megyeszékhelyi üzlet alkalmazottja kérte a rendőrség segítségét Szombathelyen 2015. február 22-én. Az üzletben tetten értek egy személyt, aki különböző árucikkeket akart fizetés nélkül magával vinni. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a férfit, majd előállították. Ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai igazoltattak egy személyt a vasútállomás közelében 2015. február 21-én Szombathelyen. A férfi az intézkedést megelőzően olyan erőszakos módon folytatott koldulást, hogy a járókelőket pénzszerzés céljából leszólította és zaklató módon viselkedett velük szemben. A rendőrök előállították és ellene koldulás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A helyi rendőrök tartóztattak fel egy személyt Szombathelyen egy útkereszteződésben 2015. február 21-én. Az igazoltatott férfi egy kerékpárt próbált eltulajdonítani olyan módon, hogy az ereszcsatornához lezárt járművet azzal együtt a falból kitépve akarta magával vinni. A rendőrök előállították és ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

1 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb