Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát, ellopott százezer forintot

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei. 
Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2015. február 26-án Szombathelyen. A bejelentés szerint egy férfi az áramszolgáltató munkatársának kiadva magát jutott be a lakásba. Az idős személy figyelmét elterelte, majd áramdíj visszatérítést színlelve több százezer forintot tulajdonított el. Az ügyben lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.
A rendőrség kéri, hogy csak azt engedjék be lakásukba, akinek személyazonosságáról hitelt érdemlően meggyőződtek és idegeneknek ne adjanak át pénzt, vagy értéket! Amennyiben az idegen fenyegetően lép fel, vagy biztonságukat veszélyeztetik, hívják a rendőrséget!

Az egyik cipőbolt alkalmazottja kérte a rendőrség segítségét 2015. február 26-án Szombathelyen. A bejelentés szerint az üzlet előtt kiállított cipőket tulajdonított el egy férfi. A helyszínre érkező rendőrök a gyors adatgyűjtést követően, személyleírás alapján a közelben intézkedtek Sz. László, 48 éves helyi lakossal szemben. A rendőrök megtalálták nála az eltulajdonított cipőket, majd előállították. Az eljárás során kiderült, hogy már többször követett el hasonló cselekményeket, ezért ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A celldömölki rendőrök igazoltattak három koszovói állampolgárt a celldömölki vasútállomáson 2015. február 26-án. A külföldiek nem tudták igazolni a Magyarországon történő jogszerű tartózkodásukat, ezért a rendőrök előállították őket. Ellenük külföldiek rendészetével kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Celldömölki Rendőrkapitányság.

A jánosházai rendőrök igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét 2015. február 26-án Jánosházán, mert a gépjármű elején nem volt hatósági jelzés. Az intézkedés során kiderült, hogy a jármű hátulján lévő rendszámot egy másik személygépkocsira adták ki. A rendőrök a férfit előállították és ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Celldömölki Rendőrkapitányság.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb