Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bakondi György Szombathelyen

Bakondi György országos katasztrófavédelmi főigazgató szakmai konzultációra érkezett Szombathelyre. Az altábornagy szemlét is tartott a megyei igazgatóságon.
Bakondi György tűzoltó altábornagy szemlét tartott hétfőn a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A szakmai értekezletre meghívást kaptak a megyei társszervek, a rendvédelmi, és együttműködő szervek vezetői.

A tűzoltó altábornagy elmondta, hogy a különféle  hatósági jogkörökkel, kritikus infrastruktúrákkal  kapcsolatban  kíván a megyében tájékozódni annak érdekében,  hogy benyomást szerezzen arról,  a végrehajtás szintjén, miképpen realizálódnak az elképzelések, azok a jogszabályok, amelyeket a Parlament megalkotott. A főigazgató  olyan aktuális kérdésekben is konzultációt kezdeményezett, mint az életpályamodell, vagy a vízügyi hatóság munkája.

Bakondi György tájékoztatott arról is, hogy  tárgyalt a vízügyi és a közúti igazgatóság vezetőivel a Vas megyében évente visszatérő árvízek okozta veszélyekről és a térségen áthaladó teheráru forgalomról. A kiemelt stratégiai társszervekkel folytatott eszmecserét a Vas Megyei Katasztrófavédelem igazgatója sikeresnek értékelte.

Itt olyan információk hangzottak el, ami az én munkámat jelentősen segíti -  fogalmazta meg  Erdélyi Krisztián, a megyei katasztrófavédelemi igazgatóság igazgatója.  

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb