Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elfogták a tolvajokat a szombathelyi rendőrök

Az elmúlt 24 órában történt.
Az egyik szombathelyi áruházban értek lopáson egy telekesi és egy körmendi lakost 2015. március 5-én. A 27 éves T. Krisztián és a 31 éves T.-né C. Szabina különböző ruhaneműkkel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A gyanúsítottakat a rendőrök előállították és kihallgatták. Az intézkedés során kiderült, hogy már korábban is követtek el hasonló cselekményeket, ezért velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A bejelentéstől számított fél órán belül a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a helyi lakost, aki a télikert ablakán található fólia kiszakítását és a ház alagsori ablakának befeszítését követően jutott be egy szombathelyi ingatlanba 2015. március 6-án. A megalapozott gyanú szerint a 28 éves férfi karórát és különböző ruhaneműket vitt el a lakásból. A rendőrök B. Bálintnál megtalálták az eltulajdonított értékeket. A férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek a járőrök Kőszegen 2015. március 5-én. Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. A sofőrt a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb