Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A rendőrök is készülnek a húsvétra

Fokozottan ellenőrzik a közlekedőket az ünnepi hosszú hétvégén. Céljuk az ittas vezetők kiszűrése és ezáltal a balesetek megelőzése. Tavasz beköszöntével megjelentek a motorosok az utakon - erre is felhívták a figyelmet az egyenruhások pénteki sajtótájékoztatójukon.
Húsvétkor jelentősen megnő a forgalom a közutakon, sokan indulnak útnak rokonlátogatóba, kirándulni. Ilyenkor több olyan sofőr is autóba ül, aki máskor nem vezet. A balesetek megelőzése érdekében a rendőrség fokozottan ellenőrzi a közlekedőket a hosszú hétvégén.    

Tavaly ilyenkor harminc ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök a vasi utakon, közülük tizenketten gépjárművel közlekedtek. "Elsősorban az ittas vezetőket próbáljuk kiszűrni illetve ellenőrizzük a passzív biztonsági eszközök használatát. Célunk az, minél kevesebb baleset történjen az utakon, és minél kevesebben üljenek ittasan volán mögé" - fogalmazott László Péter, r.őrnagy.

A jó idő beköszöntével megjelentek a motorosok az utakon. A több hónapos téli pihenő után célszerű ellenőrizni a jármű műszaki állapotát. A motorosok figyelmét a védőruha viselésére és a körültekintő vezetésre is felhívják a rendőrök. A közlekedés többi résztvevőjének is számítania kell a kétkerekűek jelenlétére. Vas megyében idén eddig 11 olyan közúti baleset történt, amelynek motorosok is részesei voltak okozóként vagy elszenvedőként. Az egyik halálos kimenetelű volt, Celldömolknél egy tizenéves lány vesztette életét.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb