Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elfogások és trükkös tolvaj Vas megyében

2015-04-18, 12:46
   |   Kategória: Sziréna
Az elmúlt huszonnégy óra rendőrségi hírei.
Egy szlovák állampolgárral szemben intézkedtek a rendőrök Sárváron 2015. április 17-én. Az igazoltatás során gyanú merült fel arra, hogy a férfi hamis okmánnyal igazolja magát, ezért előállították. Továbbá előkerült egy másik személy nevére kiállított személyigazolvány is. A rendőrök megállapították, hogy a külföldi ellen Ausztriában és Szlovákiában is körözést bocsátottak ki. A 33 éves férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság és a Kőszegi Rendőrkapitányság munkatársai két-két, a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai pedig egy körözés alatt álló személyt fogtak el az elmúlt huszonnégy órában.

Trükkös módszerhez folyamodott az férfi, aki közel egymillió forintot vitt el az egyik szombathelyi lakásból 2015. április 17-én. Az ismeretlen azzal az ürüggyel jutott be az ingatlanba, hogy nyugdíj-kiegészítést hozott az ott lakónak. Az elkövető a sértett jóhiszeműségét használta ki és károsította meg a nyugdíjast, aki már csak az idegen távozását követően észlelte a bűncselekményt. Az ügyben lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Továbbra is érdemes megfogadni, hogy senkit ne engedjen be lakásába, akinek személyazonosságáról nem győződött meg hitelt érdemlően! Ha már megtörtént a bűncselekmény forduljon bizalommal a rendőrséghez!

1 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb