Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Házhoz mennek

„Házhoz megyünk” címmel új bűnmegelőzési és vagyonvédelmi országos programot indított a rendőrség. Ennek keretében Vas megyében 3 városban: Szombathelyen, Sárváron és Kőszegen állítanak fel információs pontokat, ahol a vagyonbiztonságot szolgáló, teljes körű felvilágosítást kaphatnak az érdeklődők. A részleteket sajtótájékoztatón ismertette a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztálya.
Szombathelyen itt, az MMIK aulájában lesz az egyik információs pont a megyében, ahol a rendőrség, a vagyonvédelmi kamara, a közterületfelügyelet, a polgárőrség és az egyik legnagyobb biztosítótársaság szakemberei látják el az érdeklődőket jó tanácsokkal. A tapasztalat szerint – bár javul a helyzet – még mindig nem tesz meg mindent ingatlanja és vagyontárgya biztonságáért a lakosság. "Ennek a programnak a keretében lehetősége lesz a lakosságnak arra, hogy a három helyszínen, Szombathelyen, Sárváron és Kőszegen az ún. információs pontokon a szakemberekhez forduljanak és kérdéseket tegyenek fel nekik a vagyonbiztonság köréből" - tájékoztatott Bíró Barnabás, a VMRFK bűnmegelőzési alosztályvezető.

A program célja, hogy tudatos magatartás megismertetésével, és a megfelelő vagyonvédelmi rendszerek alkalmazásával minél kevesebben válhassanak a vagyon elleni bűncselekmények áldozatává. Szombathelyen az MMIK-ban minden hónap 2. hetében hétfőtől péntekig 14.00-18.00 óra között, Kőszegen a Jurisics-várban szintén a második héten, a sárvári okmányirodában pedig minden hónap első hetében 9.00-12.00 óra között várják az érdeklődőket. A program keretében igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálatát is elvégzik. A bűnmegelőzési programok sorát a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság jövőre családi, generációs vetélkedővel szeretné folytatni, amelyre várják a jelentkezőket.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb