Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új parkolóhelyek a vasútállomáson

Birtokba vehetik már az autósok az új parkolóhelyeket a szombathelyi vasútállomáson. Akik hosszabb útra utaznak, azok használhatják díjmentesen a most felavatott területet. A majdnem 200kerékpárnak elegendő biciklitárolót is csütörtökön adták át hivatalosan. 
Felavatták a 24 új parkolót a szombathelyi vasútállomáson. A GYSEV 626 millió forintos fejlesztési projektjének része, hogy 10 helyszínen új biciklitárolókat és parkolókat alakítanak ki, csütörtökön a szombathelyi mellett a rátóti és a szentgotthárdi parkolókat adták át.

Az új parkolóhelyekre azok állíthatják be járműveiket, akik 60 kilométernél hosszabb távra utaznak, jeggyel, vagy bérlettel a szombathelyi vasútállomásról – a parkolást a polgármester próbálta ki először. Hivatalosan a 198 új biciklitárolót is most adták át, de ezeket már használhatják a kerékpárosok, alig találni szabad helyet.

November végéig Jákon, Egyházasrádócon, Körmenden, Horvátnádalján,  Csákánydoroszlón és Csörötneken vehetnek birtokba újabb P+R parkolókat és kerékpártárolókat a vasúton utazók, Rönökön pedig három új autóbuszöblöt adnak majd át. Az Európai Unió által 85 százalékos mértékben támogatott projekt része a Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalon a körmendi pályaudvar felett átívelő felüljáró építése, amely várhatóan szintén november végére készül el. A fejlesztés része továbbá a körmendi vasútállomás műemlék jellegű épületének felújítása és a Körmenden és Bükön kiépített utastájékoztató rendszer is.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb