Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Mederkotrást végeznek a Gyöngyös szombathelyi szakaszán

A GYSEV Zrt. megbízásából mederkotrást végeznek a szakemberek a Gyöngyös szombathelyi szakaszán. A vasúttársaság hatósági kötelezettségeinek eleget téve rendelte meg a munkálatokat, amelyek november második felében indulnak.
A mederkotrási munkában Horváth Boldizsár u. – Paragvári u. – Dr. Szabolcs Zoltán u. – Lipp Vilmos utcák által határolt lakótömb érintett. A munkálatok során a szakemberek a meder kotrását, valamint az iszap elszállítását végzik majd el. A kitermelt iszap elszállítása a Dr. Szabolcs Zoltán utcán keresztül történik. A karbantartási munkálatok várhatóan az év végéig tartanak.

A meder kotrása azért szükséges, mert a GYSEV Zrt. ipari célokra használja a Gyöngyös műcsatorna vizét, emiatt a vizet zsilippel felduzzasztják. A felduzzasztott vízben az elmúlt évek során nagymértékben rakódott le a hordalék, melynek eltávolítása szükségessé vált.

A GYSEV Zrt. a munkálatokat a hideg idő beálltára időzítette annak elkerülésére, hogy a kellemetlen szagok a lakásokba jussanak. A meder kotrása során tapasztalt kellemetlenségek miatt a vasúttársaság az érintett utcák lakóinak türelmét kéri!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb