Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Az ötmilliomodik utasát köszöntötte a GYSEV

Az év első tíz hónapjában jelentősen nőtt a GYSEV utasainak száma. Idén január és október között csaknem 10 százalékkal több utast regisztrált a vasúttársaság, mint a tavalyi év első tíz hónapjában. A GYSEV Zrt. külön ajándékkal köszöntötte idei ötmilliomodik utasát.
A vasúttársaság utasainak száma a 2011-es évtől folyamatosan emelkedik. Az idei év első tíz hónapjainak adatai alapján felgyorsult a növekedés mértéke: január és október között 9,1 százalékkal több utas választotta a GYSEV járatait, mint az előző év azonos időszakában. A GYSEV Zrt. tavaly januártól októberig mintegy 4 millió 500 ezer, idén pedig 4 millió 900 ezer utast szállított.

A statisztikák alapján kiemelkedő adat, hogy az első 10 hónapjában 36 százalékkal emelkedett a havi bérlettel munkába járó utasok száma a tavalyi adatokhoz képest. Emellett 7 és fél százalékkal több iskolába igyekvő utas váltott havi bérletet.

„Szükség esetén új járatok indításával, a menetrendek optimalizálásával, a wifi-szolgáltatás kiterjesztésével és az utastájékoztatás modernizálásával próbáljuk elérni, hogy évről-évre több utasunk legyen. Az adatok azt mutatják, hogy az utasok értékelik munkánkat, hiszen most már harmadik éve emelkedik az utasszám a vasúttársaságunknál – tudatta Lendvay Péter, a GYSEV Zrt. személyszállítási üzletág vezetője.

A vasúttársaság idei ötmilliomodik utasát virágcsokorral köszöntötte. A szerencsés utas kétszemélyes belépőt is kapott a szentgotthárdi élményfürdőbe.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb