Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Közös bérlet a buszra és a vonatra

Közös, vonatra és autóbuszra is egyaránt érvényes bérletet vezet be a GYSEV és a Vasi Volán, egyelőre csak Püspökmolnári és Szombathely között, de Körmend térségében több települést érintően is hasonló megoldáson gondolkozik a két közlekedési társaság.
Rázó László a vasúttársaság közleményében tudatta: a kedvezményes kombinált bérletek, amelyek február elsejétől lesznek érvényesek, a GYSEV és a Vasi Volán pénztárainál egyaránt megvásárolhatók.
    
Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója szerint a kombinált bérlet - amely egyelőre újdonságnak számít az intermodális közlekedésben - a Vasi Volán és a GYSEV közötti példaértékű együttműködés eredménye - idézik a társaság közleményében.
    
A vezérigazgató emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években Körmenden egy modern, intermodális központot alakítottak ki: a vasútállomás mellett autóbusz-pályaudvart építettek, az állomáson pedig közös az utastájékoztatás és a jegyértékesítés. A kombinált bérlet bevezetése szerinte fontos mérföldkő a közösségi közlekedési ágak összehangolásában, egyszerűbbé, kényelmesebbé teszi az utazást.
    
A tájékoztatás szerint A GYSEV és a Vasi Volán szerint a jövőben Körmend térségében több viszonylatban is bevezeti a kombinált bérlet lehetőségét. A két közlekedési társaság emellett azt is tervezi, hogy a kombinált bérlettel a későbbiekben akár a vasi megyeszékhely helyi autóbuszjáratait is igénybe vehetik az utasok.

 A vasúttársaság közleménye tartalmazza azt is, hogy márciustól várhatóan már kombinált fürdőjegyet is vásárolhatnak az utazók. Ennek lényege, hogy a Répcelakra vonattal érkező utasokat busz szállítja tovább a régió nagyobb gyógy-, és élményfürdőihez kedvezményes áron.

MTI

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb