Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ruházati üzletből kormányablak

Kormányablak nyílik a szombathelyi vasútállomáson. A napokban írták alá a kialakításról szóló támogatási szerződést – tájékoztatott a GYSEV. A munkák július végéig tartanak.
A GYSEV Zrt. vonalain folyamatosak a fejlesztések, ami nem csak a vasúti kocsik, a pályák és a biztonság témaköreire terjed ki, hanem a szolgáltatások fejlesztésére is. A Társaság 2012-ben sikeresen pályázott az Európai Unió Közlekedési Operatív programján belül a Kormányablakok kialakítására, melynek keretében Szombathelyen és Sopronban lesz elérhető ez az ügyfélszolgálati rendszer.

A „Kormányablakok kialakítása Sopron és Szombathely vasútállomáson” c. projekt Támogatási Szerződését 2013. február 6-án írták alá. A projekt célja az említett két vasútállomáson belül integrált kormányzati ügyfélszolgálati pontok kialakításának előkészítése és kivitelezése.

A projekt kivitelezési munkálatait a soproni és a szombathelyi állomások esetében is a West Hungária Bau Kft. végzi el. Az ezekre vonatkozó vállalkozói szerződéseket 2014. január 20-án írták alá. A kivitelezés várhatóan mindkét helyszínen július végéig lezárul.

Sopron állomáson mintegy 300 nm-es területen, a volt nemzetközi váróterem helyén alakítják ki a Kormányablakot. Az épületnek megújul a homlokzata, kicserélik a külső és belső nyílászárókat és korszerűsítik az épület villamossági rendszerét.

Szombathely állomáson az épültben korábban üzemelő ruházati üzlet helyén, mintegy 340 nm-es területen alakítják ki az ügyfélszolgálati rendszert. Az épületben, a soproni vasútállomáshoz hasonlóan, teljes épületvillamossági és épületgépészeti átalakításokat végeznek a szakemberek, emellett megtörténik a nyílászárók korszerűsítése is. A Kormányablak akadálymentes lesz, de a szakemberek utólag a felvételi épület utascsarnokánál is elvégezik az ehhez szükséges munkálatokat.Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb