Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Az egészségügyről tanulhatnak

Március 20-án indul a Genius Savariensis Szabadegyetem legújabb elődássorozata. A kurzus egészségügyi tematikáját Puskás Tivadar polgármester állította össze.
Fél éve tartanak előadásokat különböző témákban, ez évtől többet a II. János Pál Szakkollégiummal közösen szerveznek. A szabadegyetem alapítóinak egyik kiemelt célja az élethosszig tartó tanulás előmozdítása.

“Szeretnénk elérni, hogy mindenki megtalálja a maga érdeklődési körének, kíváncsiságának megfelelő tematikát. Az idén ez a hatodik kurzus, amit elindtunk. Ennek nagyon örülök, mert ez egy nyitás ahhoz képest, amit eddig csináltunk.” -mondta el Pusztay János, a Genius Savariensis Szabadegyetem alapítója.

Az MMIK-ban csütörtökön fél 5-kor kezdődik a legújabb 11 részből álló előadássorozat, melynek egészségügyi tematikáját az orvos-polgármester állította össze. Puskás Tivadar a sajtótájékoztatón kiemelte: ebben Vértes László főorvos, egyetemi oktató volt a segítségére.

Az előadásokon szó lesz többek között a szűrőprogramok jelentőségéről, a megye sürgősségi ellátásának történetéről, az újraélesztés oktatásáról, a baleseti ellátásról és a tömegsportnak az egészségvédelemben játszott szerepéről is. A részletes program a szabadegyetem honlapján olvasható.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb