Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új kormányablak nyílt

Átadták az első, új típusú kormányablakot Szombathelyen. A kormányablakokban intézhető ügyek mellett okmányirodai feladatokat is ellátnak a hivatalban. A tervek szerint Szombathelyen még további két új kormányablakot adnak át.

A Hollán Ernő utcában nyílt meg az új kormányablak. Öt ügyintéző nyújt segítséget a betérő állampolgároknak. Az eddigi ügykörökön túl új, okmányirodai feladatokat is ellátnak. A szombathelyi a második új típusú kormányablak a megyében, hangzott el az átadón. Ezenkívül Szombathelyen még további kettő nyílik, Vas megyében pedig még a járási székhelyeken és három kirendeltségen is.  

"Az a célunk, hogy közelebb hozzuk a közigazgatást az állampolgárokhoz. Valóban az állampolgár legyen a középpontban. És az is, hogy egy olyan partneri viszonyt alakítsunk ki az állam és az állampolgár között, hogy az ország, amiben élünk, versenyképesebb és jobb hely lehessen " - emelte ki Bíró Marcell közigazgatási államtitkár.

Az új típusú kormányablak a közigazgatás átalakításának egyik újabb állomása, hangzott el az átadón. "Az állam többé nem a probléma maga, hanem a megoldás része. Visszatértünk egy olyan gyakorlathoz, amelyben az egyén és a közösség viszonya kölcsönös. A nemzet érdekeit, a magyarok életét szolgálja" - hangsúlyozta Hende Csaba országgyűlési képviselő.

Az épület külső felújítására is hamarosan sor kerül. Egy sikeres pályázatnak és a kormányzati támogatásnak köszönhetően többek között nyílászárócserét hajtanak végre, szigetelik az épületet, napelemeket és napkollektort szerelnek fel.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb