Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tavaszi ruhába öltözött a város

Gyomlálják a virágágyásokat, nyírják a füvet, metszik a fákat – a tavasz sok feladatot ad a parkfenntartó munkatársainak. A város több pontjára új játszóeszközöket, padokat is kihelyeztek az elmúlt hetekben.
Gőzerővel dolgoznak a Szompark Kft. munkatársai a zöldterületeken, nyírják a füvet, szedik a szemetet. A város virágágyásai is megszépülnek, ahol kell pótolják az elszáradt növényeket.

„A tavaszi időszak a legsűrűbb a parkfenntartásban. Ilyenkor még néhány metszési munkát fejezünk be, valamint március végétől elindult a fűnyírás, melyet teljes kapacitással végzünk a város több területén. Emellett nagy figyelmet fordítunk a játszóterek tavaszi karbantartási feladataira, néhány kisebb fejlesztést végeztünk el.”- mondta el Hegedüs Eszter, a Szompark Kft. felelős kertészeti és műszaki vezetője a Szombathelyi Televízió közéleti műsorában.

A tavasz folyamán nyolc játszótérre 20 új játszóeszköz került ki, például rugós játékok, mászókák és libikókák. A Kandó Kálmán utcai park játékait már birtokba is vették a gyerekek.

Szombathely szökőkútjai is teljes szépségükben pompáznak már. A fagymentes időszak beálltával elvégezték a szükséges tavaszi karbantartási munkákat, majd beindították a szökőkutakat a városlakók legnagyobb örömére.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb