Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Aktívan a munkáért

A Türr István Képző és Kutató Intézet „aktívan a munkáért” felnőttképzési projektje szeptemberben zárul, az OKJ-s vizsgáig, egyúttal a szezon végéig dolgoznak a termálban és az uszodában a résztvevők.
A Türr István Képző és Kutató Intézet „aktívan a munkáért” felnőttképzési projektje szeptemberben zárul, az OKJ-s vizsgáig, egyúttal a szezon végéig dolgoznak a termálban és az uszodában a résztvevők. „Minden olyan feladat, amivel a műszakvezető, illetve az igazgató úr megbíz bennünket, azt kell ellátnunk: medenceőrzés, értékőrzés, beléptető rendszer, amikor a kedves vendégek elmennek, akkor meg nagytakarítás” - mondta Boda Szabolcsné Éva a Szombathelyi Televízió Híradójának.

A Vasivíz ZRt. a Türr István Képző és Kutató Intézet stratégiai együttműködő partnere a programban. Összesen 12 hátrányos helyzetű álláskeresőnek biztosítanak gyakorlati helyet. „Itt, a Fedett uszoda és a Termálfürdő területén elméleti és gyakorlati oktatási helyszínt biztosítunk ehhez a projekthez. Ezen belül napi szinten az itt dolgozók elméleti és gyakorlati ismeretet sajátítanak el, aminek a záró ciklusa egy vizsgával fog majd befejeződni, szeptember hónapban” - fogalmazott Kántás Zoltán fürdővezető.

Az „aktívan a munkáért” programban a képzési központtól kapnak a résztvevők megélhetési támogatást, a tanulás és a munka pedig a fürdőkben zajlik.
A tanultakból elméleti és gyakorlati vizsgán adnak majd számot tudásukról az álláskeresők. Addig, még egy hónapig dolgoznak a Termálban és az uszodában.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb