Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Fejezze be a baloldal a törvénysértést!

A baloldali kispártokat tömörítő szombathelyi koalíció (ÉSZE-MSZP-DK-EGYÜTT) kétségbeesett küzdelmet folytat a 10 százalék fölé kerülésért. Eközben az MSZP kampányfőnökének Czeglédy Csabának az irányításával – ahogy azt megszokhattuk – semmilyen jogsértéstől nem riadnak vissza.
A Szombathely területén lévő, áramelosztó-szekrényeken elhelyezett, a FIDESZ – KDNP polgármesterjelöltjét, illetve egyéni képviselőjelöltjeit ábrázoló plakátokra ismeretlenek az Éljen Szombathely! Egyesület, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, az Együtt – a Korszakváltók Pártja jelölő szervezetek polgármesterjelöltjük választási plakátjait ragasztották. A plakátok nem voltak eltávolíthatóak a Fidesz–KDNP egyéni képviselőjelöltjét ábrázoló plakátok megrongálódása nélkül, így a plakátokat újra kell ragasztani. Történt ez azt követően, hogy korábban levélben hívtuk fel a jelölő szervezetek figyelmét arra, hogy az áramelosztó-szekrényeket a Fidesz-KDNP kibérelte a kampány idejére. De mit is várhatnak a szombathelyiek attól a baloldaltól, ahol a kampányfőnök az adócsalásért jogerősen elítélt Czeglédy Csaba!

A Fidesz Szombathelyi Szervezete a Helyi Választási Bizottsághoz kifogást nyújtott be ez ügyben, illetve rendőrségi feljelentést tesz. Felszólítjuk a baloldali kispártokat és polgármester-jelöltjüket, hogy fejezzék be az illegális plakátolást, tartsák be a törvényeket és kampányoljanak tisztességes eszközökkel!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb