Nyomtatás

A választások előtti utolsó közgyűlés jön

2014-09-10, 13:43
   |   Kategória: Tér-Kép
A jelenlegi önkormányzati ciklus utolsó közgyűlését tartja a szombathelyi városvezetés. A csütörtöki tanácskozáson, nyílt ülésen húsz napirendi pontot, zárt ajtók mögött további kettőt tárgyalnak meg.
A Szent Márton terv is témát ad a ciklus utolsó tanácskozásán és a már elkészített belváros rehabilitációs fejlesztési tervek is szerepelnek a csütörtöki napirenden. Várhatóan dönthetnek a Vám-és Pénzügyőri Igazgatóság elköltöztetéséről is a szombathelyi városvezetők.

Téma lesz az idei büdzsé első félévi gazdálkodásának eredménye, és egyúttal határoznak majd a 2014-es költségvetési rendelet módosításáról.

Valószínűleg igazi politikai vita az ülés végére marad, amikor megvitatják a képviselők a beszámolót az előző közgyűlés óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről. Zárt ülésen az önkormányzati kitüntetések adományozásáról döntenek majd.

Aki figyelemmel szeretné követni a városházán történteket, az csütörtökön délelőtt 9 órától megteheti a Szombathelyi Televízió honlapján, a www.sztv.hu-n, az on-line adás gombra kattintva.