Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Egyre sikeresebb a Szent Márton-kártya

Több mint 25 ezren használták július elseje óta a Szent Márton-kártyát. A szombathelyiek identitásának erősítése mellett bizonyos szolgáltatások versenyképesebbé tétele is célja a városi kártyának. Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül.
Több ezren hűsöltek nyáron a Termálfürdőben. A szombathelyiek július elsejétől már húsz százalékkal olcsóbban válthattak ide belépőjegyet a városi kártyával.
„ Az elmúlt két hónap eladásai alapján 7 ezer 115 belépést mutat, ami azt is jelenti, hogy a bevezetése óta, valamint a tavalyi eladási adatok alapján a napijegyes forgalmunk túlnyomó része a Szent Márton-kártyára helyeződött át” - tájékoztatott Kántás Zoltán fürdővezető.

A Savaria moziban több mint 10 ezer 500 jegyet adtak el az elmúlt két hónapban, minden harmadikat a Szent Márton-kártyával váltották. A Gyermekek Háza programjait is szívesen látogatják a kártyával a családok, de az AGORA más rendezvényeire is érvényes a plasztikkártya.
„ Nagyon fontos, hogy a Szent Márton-kártya a nagyrendezvényeinken elővételben érvényesíthető, tehát érdemes figyelni a proframkiirésainakt, akár neten, akár írásos formában, hogy mikor lesznek a nagyrendezvények, és mindenképpen elővételre vonatkozik” - mondta Parais Zoltán, az Agora igazgatója.

A Szent Márton-kártyát a felsőoktatási intézmények hallgatói is megkapják, csak jelezni kell igényüket a polgármesteri hivatalban. A városi kártya a szombathelyiek rezsicsökkentő kártyája - hangsúlyozta Puskás Tivadar.
„Most kerültünk olyan helyzetbe, hogy ezt sikerült bevezetni. Szent Mártonnak hívják a kártyát, ez nem véletlen természetesen. Szombathelyen Szent Márton kártyát használunk, ezzel a szombathelyi identitást, a Szombathely és Szent Márton közötti kapcsolata kifejeződik” - fogalmazott Puskás Tivadar polgármester.

Az elfogadóhelyek száma is folyamatosan nő. Vendéglők, optika, autósbolt és kertészet is csatlakozott már a kezdeményezéshez.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb