Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Fórumot tartott Hende Csaba

Hende Csaba szerint a szocialisták szombathelyi polgármesterjelöltje, Ipkovich György méltatlan arra, hogy bármiféle köztisztséget viseljen.
A honvédelmi miniszter, aki péntek este Szombathelyen a város országgyűlési képviselőjeként mondott beszédet a megyei művelődési központ konferenciatermében, csaknem száz ember előtt, úgy vélekedett: Ipkovich György akkor vált méltatlanná, amikor 2006-ban nem állt ki politikai ellenfele, Puskás Tivadar mellett, akit jogtalanul meghurcoltak és elbocsátottak állásából.
   
 Kitért arra: Puskás Tivadart (Fidesz-KDNP), a város jelenlegi polgármesterét a 2006-os választások után a regionális mentőszervezet éléről politikai okból távolították el, mint ahogyan ezt a munkaügyi bíróság jogerős ítéletében később ki is mondta. "Becstelennek lenni, megengedni, hogy a politikai ellenfelet jogtalanul eltapossák, és nem kiállni mellette egy demokráciában, ez nem demokratikus magatartás, (….) ettől a pillanattól kezdve Ipkovich György méltatlan arra, hogy Szombathelyen bármiféle köztisztséget viseljen" - mondta Hende Csaba.
    
Hozzátette: nem szabad, hogy az emberekben egy hamis kép éljen a "jó királyról, akinek rossz tanácsadói vannak, "mindenféle gyerekrabló, adócsaló és okirat-hamisító börtöntöltelékek", miközben ő makulátlan marad.

MTI


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb