Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A vasútállomáson is lehet majd ügyeket intézni

Egyszerre kilenc ügyfelet lesz képes fogadni a vasútállomáson év végén megnyíló kormányablak. Az utazók így itt is elintézhetik majd hivatali ügyeiket. A GYSEV Zrt. pályázati forrásból egy eddig használaton kívüli épületrészt újított fel a kormányhivatal részére.
Naponta több százan fordulnak meg a vasútállomás környékén. A kormányhivatal itt egy új típusú kormányablakot alakít ki, amely reggel nyolctól este nyolcig várja az ügyfeleket. A vasútállomás egy eddig nem használt részében lévő helyiséget a GYSEV Zrt. pályázati forrásból újjított fel. „Manapság ez a szolgáltatás nemcsak abból áll, hogy a vonatokat leközlekedtetjük és lehetőséget biztosítunk a fel-és leszállásra. Rengeteg kapcsolódó szolgáltatást kívánunk nyújtani az utazóközönség részére, nemcsak a vonatokon, hanem az állomásokon is” - hangsúlyozta Kövesdi Szilárd, a vasúttársaság vezérigazgatója.

Az új közigazgatási rendszer célja, hogy az ügyfelek szorosabb kapcsolatba kerüljenek az állammal és ne kelljen hivatalról hivatalra járniuk. A Hollán Ernő utcában már eredményesen működik egy új típusú kormányablak. Itt 260 féle ügy intézhető egyszerre. „Az itt lévő épület megadja a lehetőséget arra, hogy ismételten a közigazgatás közelebb kerüljön, kerülhessen az emberekhez” - hangsúlyozta köszöntő beszédében Puskás Tivadar polgármester.

kormablak
A GYSEV Zrt. átadta a kormányhivatalnak afelújjított épület kulcsát

A Vasútállomáson való ügyintézés lehetőségével az utasok időt spórolhatnak, mert közvetlenül munkaidejük után intézhetik hivatalos dolgaikat. „ A szombathelyi vasútállomás egy nagy forgalmú közösségi közlekedési helyszín, jelentős utasforgalommal. A patináns épület kihasználatlan területei biztosítják azt a lehetőséget, hogy itt egy impozáns, szép kormányablak kialakítására kerüljön sor” - emelte ki Harangozó Bertalan kormánymegbízott.
A kormányablak várhatóan év végén nyitja meg kapuit az ügyfelek előtt.  

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb