Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Hogyan működjenek együtt a politikai erők a város érdekében?

Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót hétfőn Nemény András, az MSZP Vas megyei elnöke, önkormányzati képviselő és Czeglédy Csaba, az MSZP Szombathely elnöke, frakcióvezető, önkormányzati képviselő. A Fidesz sajtóközleményben reagált.
Alakuló közgyűlés október 23-án
Alakuló közgyűlés október 23-án
Az önkormányzati választások eredménye egyértelműen azt jelenti, hogy a pártok képviselőinek együtt kell dolgozniuk - erről beszélt a sajtótájékoztatón Czeglédy Csaba. A baloldali összefogás képviselője úgy tudja, a szervezeti és működési szabályzat módosításával csökkentenék a közgyűlések számát és növelnék a bizottságok hatáskörét. Szerinte ez sérti a nyilvánosságot. Nemény András hangsúlyozta, a szociális és a városfejlesztési ügyeket tartják a legfontosabbnak, ezért szeretnék, ha ezeket a feladatokat rájuk bíznák.

A város érdekében történő együttműködéssel kapcsolatban a Fidesz- MPSZ szombathelyi csoportja sajtóközleményt adott ki. A közleményben az áll, hogy a párt önkormányzati képviselői Szombathely érdekében nyitottak a közös gondolkodásra és együtt akarnak dolgozni a közgyűlés tagjaival, hogy a város a kormányzati támogatások jóvoltából tovább gyarapodhasson, új munkahelyeket és befektetési lehetőségeket teremthessen, javíthassa a település infrastruktúráját, folytathassa az intézményhálózat fejlesztését, és ezáltal Szombathelyt mindenki számára még vonzóbbá tegye. A város további fejlődése érdekében a Fidesz megválasztott képviselői felszólítják a megyeszékhely közgyűlésének tagjait, hogy pártállástól függetlenül a következő öt évben ne akadályozzák, ne hátráltassák, hanem támogassák Puskás Tivadar polgármester munkáját, hiszen személye – a választópolgárok véleménye szerint is – garancia Szombathely további fejlődésére.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb