Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ellenzik az útdíjat a szocialisták

Az útdíj nem más, mint egy új adónem - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Nemény András szocialista önkormányzati képviselő. Úgy fogalmazott: megnyugtató választ szeretnének kapni arra, hogy fizetős lesz-e a 86-os főút.
Az uniós támogatással megépült utak kapcsán arra vállaltunk kötelezettséget, hogy azokat saját erőből fenntartjuk, szó sem volt fizetőssé tételről. A miniszterelnök mellébeszél, amikor ennek ellenkezőjét állítja - kezdte a sajtótájékoztatót Nemény András. A képviselő hangsúlyozta: kedden rendkívüli parlamenti ülés lesz a témában, amelyen a kormánypárti képviselők nem szándékoznak részt venni. Hozzátette: semmi garancia nincs arra, hogy a 86-os főút - mint forgalmas, várost elkerülő körgyűrű - nem lesz fizetős. A legutóbbi közgyűlésen arra kérték Puskás Tivadar polgármestert, járjon közbe annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg - emlékeztetett Nemény András. A politikus felszólította Hende Csabát, hogy vegyen részt a rendkívüli parlamenti ülésen, és képviselje a szombathelyiek érdekeit.

Az útdíj nem más, mint egy új adónem, egy újabb megszorítás, ami a lakosságot sújtja - mondta a képviselő kiemelve: a 2015. évi költségvetés több időzített bombát is tartalmaz, ilyen például a közgyógyellátás és a lakhatási támogatás megszüntetése. Mindez súlyos következményekkel jár majd - fűzte hozzá Nemény András.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb