Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Egy kézben a turisztikai programok

Információink szerint egy szervezet felel majd a jövőben Szombathely turisztikai jellegű programjaiért. A jövőben a Savaria Karnevált és a Szent Márton-évhez kötődő programokat  eddigi feladatai mellett a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. rendezheti.
Híradónk tudomására jutott, hogy a Savaria Történelmi Karnevál és a Szent Márton-év programjait a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. szervezi. A város legnagyobb fesztiválját 15 éve a közhasznú a közalapítvány rendezte, évről évre több mint százezer látogató érkezett Szombathelyre az ország minden tájáról. A népszerű rendezvény az utóbbi években négynaposra bővült. Szent Márton születésének 1700. évfordulója 2016-ban lesz, erre nagyszabású programsorozattal készül a város. Az emlékév jegyében már tavaly számos eseményen vehettek részt a szombathelyiek. Az egyházi vonatkozású programokat a püspökség, a világi rendezvényeket a Szent Márton Programiroda fogta össze.

Utóbbi feladatokért, akárcsak a karneváli programokért a tervek szerint ezentúl Savaria Turizmus Nonprofit Kft. felel. A városvezetés célja, hogy Szombathely legfőbb turisztikai termékei egységes módon kerüljenek fejlesztésre, összehangolásra és kommunikálásra.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb