Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Háromszázezer forint tombolából

Átadták a városi jótékonysági bál tombolasorsolásának bevételét a Markusovszky-kórháznak. Az adományból hűtőágyat vásárolnak az intenzív osztály számára.
Szombaton rendezték meg a hagyományos városi bált a Savaria Múzeum nagytermében. Szombathely vezetői, közéleti személyiségei szórakoztak a nívós programon, amelynek tombolabevételét jótékony célra ajánlották fel. 305 ezer forint gyűlt össze, melyet Puskás Tivadar polgármester kedden délelőtt adott át Nagy Lajosnak, a Markusovszky-kórház igazgatójának.

Szívinfarktusban hal meg a legtöbb ember ma Magyarországon és ezek nagy része visszafordítható. Körülbelül minden harmadik szívinfarktusos beteg az hirtelen otthon meghal, mielőtt beér a kórházba, ezeket az embereket szándékozzuk megmenteni" - magyarázta Nagy Lajos főigazgató.

Évente körülbelül 4-500 ember kerül be szívinfarktussal a szombathelyi kórházba. Az ő kezelésükben segít a megvásárolni kívánt hűtőágy, mely az újraélesztett betegek gyógyulási esélyeit javítja. A kórház korábban rendelkezett ilyen készülékkel, de jelenleg nincs ilyen hűtőmatrac, így ennek beszerzése nagy segítség az intenzív osztály számára.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb