Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Oklevelet kaptak a Kormányablak-ügyintézők

A Vas Megyei Kormányhivatal tizennégy munkatársa ünnepélyes keretek között vette át a Kormányablak-ügyintéző szakirányú továbbképzési szakon szerzett oklevelét.
Dr. Princzinger Péter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető- és Továbbképzési Intézet Igazgatója a Megyeházán tartott ünnepségen kiemelte, nemcsak a versenyszféra, hanem közigazgatás is lehet jó, pontos, gyors, szakszerű és barátságos. Ebben pedig nagy szerepük van a kormányablakban dolgozóknak, akik az „állam arcai” rajtuk múlik, hogy az ügyfél milyen képet kap a „jó államról.”

Popovicsné dr. Tisza Edit a Vas Megyei Kormányhivatal Igazgatója köszöntőjében hangsúlyozta: „a kormányhivatal 17 munkatársa, a továbbképzés valamennyi résztvevője teljesítette a követelményeket: a Celldömölki és a Szentgotthárdi Járási Hivatalból 2-2 munkatársunknak, a körmendiből 3, a Sárvári és a Szombathelyi Járási Hivatalból 5-5 munkatársunknak gratulálhatunk a tanulmányok sikeres befejezéséhez.” Hozzátette, még ma is sokak fejében élnek negatív beidegződések, sztereotípiák a hivatalokkal, az államigazgatással kapcsolatban.

„Önöknek fel kell lépniük ezekkel a beidegződésekkel szemben. Meg kell győzniük az esetleg előítéletekkel, fenntartásokkal közeledő ügyfeleket is, hogy nem az ügyfél van a hivatalért, hanem a hivatal az ügyfélért”  – mondta az igazgató.

Ezután Horváth Erika a végzett hallgatók képviselője a Jelölti kérelmet terjesztette elő, majd Huszárné Tóth Mónika hallgató közreműködésével eskütétel és az oklevelek átadása következett.

Az ünnepség zárásaként Fálmon Erika végzett hallgató búcsúbeszédében hangsúlyozta, a kormányablak-ügyintéző társaival arra törekednek, hogy a valódi közszolgálat jegyében lássák el a rájuk bízott feladatot. (Vas Megyei Kormányhivatal)

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb