Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Czeglédy 11 milliót kaszált két Haladás focista eladásával

Csak gratulálni tudunk Czeglédy Csaba szocialista önkormányzati képviselőnek, aki 2014-ben a két legjobb, Haladás színekben játszó focistát – Bosnjak Predragot és Ugrai Rolandot – játékos ügynökként értékesítette a Fradi számára. Ügyvédi irodája e „munkájáért” 11 millió forintot tehetett zsebre. A tisztánlátás érdekében fontos volna tudnunk: csak a Haladás ellen dolgozik ilyen borsos áron vagy mindenkinek?
A szocialista politikus a decemberi közgyűlésre küldött levelében arról ugyan beszámolt, hogy a Szombathelyi Haladás Kft-től megbízási díjat, jutalékot, bónuszt nem kapott, arról viszont megfeledkezett említést tenni, hogy a két Haladás-játékos értékesítésével az FTC Labdarúgó ZRt-től ügyvédi irodája 11 millió forintos megbízási díjat könyvelhetett el.

A meghatározó játékosok értékesítése nehéz helyzetbe hozta a szombathelyi futballklubot, a mélypontról a téli igazolási időszak után tudott csak a Haladás kikerülni.

Ez az eset is jól példázza, hogy a szocialista politikus saját vagyongyarapodása érdekében bármikor képes Szombathely érdekeit azonnal háttérbe tolni.

Felszólítjuk Ipkovich Györgyöt, hogy tegyen rendet a szocialista frakcióban annak érdekében, hogy a baloldali képviselők és Czeglédy Csaba ne az egyéni gyarapodásukat tartsák fontosnak, hanem valóban Szombathely város érdekében dolgozzanak!

Szombathely, 2015. április 7.

A Fidesz-MPSZ szombathelyi szervezete

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb