Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Megoldódott a probléma

A Mátyás király utcában a folyamatosan nagy gépjárműforgalom miatt a betorkolló utcákból nem egyszerű a kihajtás a főútra. Különösen igaz ez a Mátyás király és a Babits Mihály utca kereszteződésére, ahol parkolásgátló oszlopokat helyeztek ki a beláthatóság növelésére.
Sátory Károly városi képviselő még az év elején levelet írt választókörzete lakóinak, és arra kérte őket, ha bármi gondjuk van, akár személyes, akár egy közösséget érintő, akkor problémájukkal bizalommal forduljanak hozzá. Erre a felkérésre nagyon sok levél érkezett, s ezek egyike arról szólt, hogy a Mátyás király és a Babits Mihály utca kereszteződésében, a mellékútról a főútra nagyon nehéz a kifordulás, mivel nem lehet belátni az útkereszteződést. Az érintettek azt kérték, hogy az önkormányzat igyekezzen megoldást találni a probléma megszüntetésére. A szakemberek megvizsgálták a körülményeket, s arra a megállapításra jutottak, hogy a közelben álló autók akadályozzák a kilátást, ezért a parkolás megakadályozásával lehet biztonságosabbá tenni a főútra való kihajtást. „Kihelyezték a parkolásgátló oszlopokat, ami szerintem a legjobb megoldás, mert innentől kezdve valóban fizikailag sem lehet a parkolást megoldani, tehát beláthatóvá vált a kereszteződés” - tájékoztatott az önkormányzati képviselő.

A képviselő elmondta, az intézkedésnek gyorsan megvolt a visszhangja: az érintett lakók az oszlopok felállítása után azonnal megköszönték az intézkedést.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb