Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nem kell kabátban kosármeccset nézni

Melegvíz van, fűtés a szezon kezdetével lesz az Arénában - a SZOVA Zrt. és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. reagált Balassa Péter Jobbikos képviselő szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra.
A SZOVA Zrt., az Aréna Savaria Sportcsarnok tulajdonosa, és a létesítmény bérlője,  a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. tudatja Szombathely  sportszerető lakosságával, hogy a fűtési szezon kezdetével lesz gáz az Aréna Savariában, így Balassa Péter önkormányzati képviselő felvetésével ellentétben nem kell kabátban mérkőzést nézni a sportcsarnokban.

A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. a nyár elején, az átadás-átvételi eljárás során, a korábbi bérlő nyilatkozata alapján tehermentesen vette át a létesítmény üzemeltetését. A szolgáltató ennek ellenére július 29-én - tartozás miatt - kikapcsolta a sportkomplexumot a gázszolgáltatásból. A SZOVA Zrt. és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. elsőként a létesítmény melegvíz ellátását oldotta meg, majd tárgyalásokat folytatott a gáz szolgáltatásában és kereskedelmében illetékes cégekkel.
 
Az egyeztetések eredményeként október 1-től ismét lesz gázszolgáltatás az Aréna Savariában. Az elmúlt hetek tárgyalásai során egyértelművé vált, hogy a korábban felhalmozott tartozást az előző üzemeltető, a felszámolás alatt lévő Unihall Kft. köteles megfizetni. 

Mivel új bérlője van az Aréna Savaria Sportcsarnoknak, ezért a gáz visszakapcsolási díját új fogyasztóként a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft-nek nem kell megfizetnie.A létesítményben a melegvíz szolgáltatás néhány nap kivételével mindvégig folyamatos volt. A villanybojlerek beszerzésének költségei pedig megtérültek, mivel a gázszolgáltatónak az elmúlt három hónapban nem kellett rendszerhasználati díjat fizetni.

SZOVA Zrt.

Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb