Nyomtatás

Szombathelyi7.hu - Hírportált indított a Szombathelyi Médiaközpont

2013-09-18, 18:43
   |   Kategória: Tér-Kép
A Szombathelyi Televízió és a Szombathelyi7 című  önkormányzati hetilap munkatársai azt szeretnék, hogy a szerkesztőség információi minél előbb eljussanak az érdeklődőkhöz.
Ez a főoldal fogadja az internetes látogatót a Szombathelyi7.hu-n. Gazdasági és politikai hírek, friss közlekedési információ, de sport, közélet és kultúra is megtalálható a menüpontoknál. Az oldalt ünnepélyesen Puskás Tivadar polgármester indította útjára.

Puskás Tivadar-polgármester
“Én gratulálok, hogy Szombathely ezzel gazdagodott, gratulálok, hogy van olyan lehetőségünk, újabb lehetőségünk, hogy az interneten a hiteles sajtótól, az érdekes sajtótól egy másik csatornán is kaphatunk információkat.”

A médiaközpont saját munkatársaival hozta létre a portált, amely szeretne megfelelni az informatikai kihívásoknak. Színes menüvel és külön képgalériával kívánják egyedivé tenni az oldalt.

Koczka Tibor-ügyvezető igazgató,Szombathelyi Médiaközpont
“Abból indultunk ki, hogy a Szombathelyi Televízió nézőinek, az újságunk olvasóinak miért kellene estig várniuk, hogy az első híradónkat megtekintsék a Szombathelyi Tv műsorán este 6-kor? Igaz, hogy utána óránként ezt megtehetik, de azok a hírek, információk nagy része, amik aztán az esti híradóba bekerülnek, már napközben is a birtokunkban vannak, ezentúl a szombathelyi7.hu hírportálon ezek megtekinthetők lesznek napközben is.”

A szombathelyi7.hu folyamatosan frissül, és a látogatóknak is lehetőségük lesz a fórumon hozzászólni a témákhoz.

VideóGaléria

{gallery}http://www.flickr.com/photos/szombathelyi7/sets/72157635612256013/{/gallery}