Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A Kanizsai-gimnázum is megszépül

Gyors ütemben zajlanak a felújítási munkálatok a szombathelyi oktatási intézményekben. Hosszú idő után kicserélték a nyílászárókat a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban, és ősszel egy új vizesblokk várja a diákokat. A GAMESZ szerint a javításra szoruló iskolákban tervszerűen haladnak a munkálatok.
A Kanizsai-gimnázium első emeleti tantermeiben az elhasználódott parketta javításán dolgoznak a szakemberek. A falak is új festékborítást kapnak. Emellett korszerű új nyílászárók várják szeptembertől az iskola diákjait. A közel 100 éves intézményben évek óta komoly problémát jelentettek a rossz állapotban lévő ablakok. Az idei felújítások során ez volt az egyik legjelentősebb energetikai beruházás. „Az, amit most kicserélnek, az bizony hellyel-közzel már életveszélyes is volt, hiszen közülük volt olyan is, amelyik sajnos menet közben lezuhant. Ami problémás még az a víz- és csatornahálózatunk, ezt fokozatosan próbáljuk felújítani” - tájékoztatott Módos Tibor, a Kanizsai Dorottya Gimnázium igazgatója.

Utolsó fázisához érkezett a fiú mosdóhelyiség felújítása. Az új tanévben már egy korszerű vizesblokk áll a diákok rendelkezésére. A szerelvényeket a következő napokban szerelik fel a szakemberek. Az iskolai felújítási munkák összköltsége közel 8 millió forint. A GAMESZ munkatársai szerint az oktatási intézmények idei felújítási és karbantartási munkálatainak közel 60 százalékát már elvégezték a szakemberek. „Az eddigi munkákat tervszerűen a karbantartási ütemtervünknek megfelelően minden intézményben sikerült elvégeznünk" - fogalmazott Soós Kálmán, a GAMESZ igazgató-helyettese.

Várhatóan az összes még felújításra váró szombathelyi bölcsődében, óvodában és iskolában szeptember elsejére befejeződnek a szükséges javítások, felújítások.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb