Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szerelőverseny Szombathelyen

A minőségi vízszolgáltatás értékmérője a fogyasztó elégedettsége. Ehhez pedig elengedhetetlenül szükséges a jó szakember. A víziközmű-szerelő szakma legjobbjai találkoztak csütörtökön Szombathelyen. A Vasivíz Zrt. szervezésében két napon át a vasi megyeszékhelyen tartották a XIV. Országos Víziközmű Szerelőversenyt.
"A magyar víz nagyemberei – nagy öröm számunkra, hogy itt vannak Szombathelyen. Szombathely gyönyörű város. Kicsit elfogult vagyok vele, de ebben a pozícióban ez teljesen érthető. Önök biztosan így vannak a vízzel" - ezekkel a szavakkal köszöntötte Puskás Tivadar polgármester az ország minden tájáról érkezett vízműves szakembereket a XIV. Országos Víziközmű Szerelőverseny megnyitóján. 20 csapat nevezett a megmérettetésre, amelynek házigazdája idén a Vasivíz Zrt. "Az érdem nem az enyém, és nem csak a társaságé, hanem azé a 4 kollégáé, akik tavaly Győrben kiválóan szerepeltek. Ezért kapta meg a felkérést a részvénytársaságunk, hogy megrendezzük ezt az országos versenyt" - fogalmazott Kohuth Viktor, a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója.

A Termálfürdő területén rendezett gyakorlati verseny feladatait az életből merítették. A megoldáshoz a csapatoknak a szakma minden részletét ismerniük kellett. Munkájukat pályabírók és szigorú zsűri is figyelte. A vendéglátó Vasivíz Zrt. a csapatok szórakoztatásáról is gondoskodik, hiszen a gyakorlati feladatok után az uszodában papírhajó-építő versenyt is rendeztek. Az országos megmérettetés pénteken az elméleti versennyel folytatódott.

Az eredményhirdetést megelőzően Hende Csaba országgyűlési képviselő köszöntőjében hangsúlyozta: a jó szakmunkás aranyat ér. Az általuk végzett precíz, hatékony munkának köszönhetően jut el a  háztartásokba az éltető elemünk, a víz. A versenyt a Zalavíz Zrt. csapata nyerte, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. és a Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. előtt.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb