Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Névre szóló ólomkötényt kaptak a kórház dolgozói

13 db korszerű ólomkötényt vásárolt a Markusovszky Kórház abból a támogatásból, amit a megye legnagyobb foglalkoztatója, az LUK Savaria Kft. adományozott az intézménynek.
A Markusovszky Kórház traumatológiai osztályának 13 orvosa használhatja mostantól az LUK Savaria Kft. támogatásából beszerzett, korszerű ólomkötényeket."Nagy segítség a mindennapi munkánkban, mert naponta folyamatosan, több órán keresztül használunk ilyen ólomkötényeket a balesetsebészeti, ortopédiai, csontsebészeti műtéteknél ez alapfeltétel. Állandó sugárkörnyezetben dolgozunk, és az ott dolgozó team közül a sebész van legközelebb a sugárnyalábhoz, és ez a testünk egy jelentős részét megvédi ilyenkor" - mondta Biró Csaba osztályvezető főorvos

Csuka Lajosné gazdasági igazgató elmondta, a kórház rendelkezik több ilyen kötényekkel, hiszen ez a műtéti és a diagnosztikai szakmákban védőfelszerelésként funkcionál, de a 2,5 millió forintos támogatásnak köszönhetően viszont már  az osztály minden orvosának saját méretére készült kötény jut, ami nem csak higiéniailag fontos, hanem azért is, mert műtét közben nem csúszik le és nem is szorít.

"Számunkra, a térség legnagyobb munkáltatója számára, nagyon fontos, hogy a legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek mind a munkatársaim, mind pedig a környéken lakók" - fogalmazott Michael Reinig, a LUK Savaria Kft. ügyvezető igazgatója, aki
az ünnepélyesen átadáson köszönetet mondott a kórház orvosainak, és hangsúlyozta, a gyár örömmel támogatja az intézmény színvonalas munkáját.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb