Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Műfüves pályával gazdagodott a Bercsényi Miklós Általános iskola

Az ünnepélyes pályaavatót megünneplő mérkőzésen a gyerekekkel együtt pályára léptek a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapatának legnagyobbjai, valamint Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető is.
Műfüves pályával gazdagodott a Bercsényi Miklós Általános iskola Fotó: Benkő Sándor
Az Illés Akadémia felújátásakor megújult a műfüves pálya is. A korábbi műfű állapota ugyanakkor lehetővé tette, hogy a még használható gyeptéglákat máshol hasznosítsák. "Meg kellett találnunk azokat az intézményeket, amelyeknek elég nagy az udvara és van olyan lehetőség, hogy ezt a gyepszőnyeget újra le lehet teríteni, így esett a választás többek között a Bercsényi Iskola pályájára is" - tette hozzá Koczka Tibor alpolgármester.

A műfüves pályát ünnepélyes keretek között adták át a Bercsényi Iskolában. Az új pálya egy újabb lépés a labdarúgás iránt érdeklődő gyerekek lehetőségeinek bővítésében. "Együttműködési megállapodást kötöttünk az Illés Akadémiával és a Haladás Egyesülettel, és ebben az együttműködésben szerepelt, hogy ők segítenek bennünket mezekkel, meg minden olyan dologgal, amivel el tudjuk indítani a labda ügyességi csoport létrehozását" - mondta Fokiné Rácz Ilona, az intézmény igazgatója.

A csoport két éve működik az iskolában, melynek célja a jövő focistáinak nevelése. A pályaavatón a gyerekek meg is mutathatták tudásukat egy sokgólos mérkőzésen. A meccs különlegessége volt, hogy a gyerekekekkel együtt pályára lépett Király Gábor, Halmosi Péter, Mészöly Géza, Pars Krisztián, valamint az egykori Haladás játékos Tóth Péter is vállalta hogy együtt rúgja a labdát a fiatalokkal.
 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb