Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Továbbra is van segítség gázfelülvizsgálati ügyekben

A városi közgyűlés 2015 végén hozta létre a lakások gázfelülvizsgálati ügyeivel foglalkozó ideiglenes bizottságot. A testület mandátuma az elmúlt év végén lejárt, ennek ellenére továbbra is foglalkoznak az esetlegesen felmerülő ügyekkel.
Gázfelülvizsgálati  ideiglenes bizottság alakult annak érdekében, hogy ellenőrizzék  a lakások gázellátó rendszerét. Az ezzel összefüggő bejelentések kivizsgálása, és  problémamegoldást szolgáló javaslatok megfogalmazása volt testület feladata. „A bizottság a rendelkezésére álló 14 hónap alatt két alkalommal ült össze. Összegzésképp elmondhatom azt, hogy a bizottságnak egyetlenegy esetben sem kellett javasolni a városvezetésnek krízislakás kiutalását és egy esetben volt szükség szociális pénzjuttatás biztosítására" - mondta Kántás Zoltán, a gázfelülvizsgálati bizottság elnöke.   

A SZOVA által kezelt lakások közül 145-nek a gázrendszerét vizsgálták át. A tapasztalatok szerint a legtöbb társasházban megfelelő volt a berendezés állapota. Ahol kisebb hiányosságot tapasztaltak a szakemberek, ott egy év haladékot adtak a tulajdonosak a hiba kijavítására. Nagyobb probléma esetén viszont az adott házat, az előírások teljesítéséig, kizárták a szolgáltatásból. „Ebben az esetben közös képviselőként nekünk az volt a feladatunk, annyit tudtunk segíteni, hogy minél előbb megszerveztük a lakók tájékoztatását, a terveztetést, az árajánlatok begyűjtáésát, majd összehívtuk azt a lakógyűlést, ahol ők megszavazták, eldöntötték, hogy melyik kivitelezővel szeretnének dolgozni, illetve a pénzügyi fedezetről is döntöttek" - közölte Potyondi Nikolett, a SZOVA Zrt. kommunikációs referense.

Az ideiglenes bizottság ugyan befejezte a munkáját, ám Kántás Zoltán, illetve a polgármesteri hivatal továbbra is várja azokat, akiknek  gázfelülvizsgálatot követően nehézséget jelent az előírások teljesítése.

fotó: tarsashaza.hu

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb