Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szép otthont kapott a Nagycsaládosok Egyesülete

2017-03-22, 13:31
   |   Kategória: Tér-Kép
A sok gyermek nem probléma, hanem a megoldás – vallja az alakulásának harmadik évtizede végéhez közeledő szombathelyi Alpokalja Nagycsaládosok Egyesülete, amely a napokban avatta fel új székhelyét Szombathely belvárosában. Az egymást segítő közösséghez már 650 család tartozik; az önkéntesek tanácsadással, segítségnyújtással foglalkoznak, gazdag, közérdekű programokat szerveznek, és szétosztják a beérkező adományokat a rászorultak között. 
A házavató ünnepségen Görcz Gyula Csaba, a Nagycsaládos Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, köztük dr. Hende Csaba képviselőt, dr. Puskás Tivadar polgármestert és Kőszegfalviné Pajor Klárát, a Civil Kerekasztal elnökét. A házigazda hangsúlyozta, hogy az épület különösen kedvező minőségi változást hozott életükben, mivel vállalt feladataikat új helyükön az eddiginél sokkal jobb körülmények között láthatják el. Megköszönte a SZOVA Zrt. munkatársainak a ház első részének felújítását, és az egyesület számos tagjának, miután ők is szorgalmasan részt vettek az épület rendbehozatalában. 

Beszélt a tavalyi programokról, külön említette a kárpátaljai kirándulást, amelyen összekötötték a kellemeset a hasznossal: adományokat vittek Bene község iskolásainak, és szóba került a decemberi disznóvágás is, amiből sok rászorult család részesült karácsony előtt.

A házavató ünnepségen a tagok bemutatták a szépen átalakított és felújított helyiségeket, és még arra is jutott idejük, hogy játsszanak a gyerekekkel.

Tátrainé Kulcsár Irén

1 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb