Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Idén is folytatja nagy beruházásainak sorát Vas megyében az áramszolgáltató

Több mint 1,2 milliárd forintot költ fejlesztésre és karbantartásra az E.ON Vas megyében. Az áramszolgáltató a részleteket szombathelyi sajtótájékoztatóján ismertette. A beruházások célja az új energiaigények kielégítése mellett az üzembiztosság. Ennek kapcsán szó esett az áprilisi hó- és szélvihar okozta károkról is.
Idén is folytatja nagy beruházásainak sorát Vas megyében az áramszolgáltató. A Szombathelyi Üzem több mint 226 ezer fogyasztót szolgál ki, közel 7500 km hosszú vezetékhálózatot üzemeltet. Az energiaigények kielégítése és az üzembiztonság növelése érdekében ebben az évben a megyében 320 különböző nagyságrendű fejlesztést hajt végre a cég.


Csulak Ferenc vezérigazgató, E.ON Észak-dunántúli Áramhálózat Zrt.

5.34-5.57 Jelentősen tudjuk csökkenteni a zavarokat, úgyhogy elsősorban erre irányulnak a felújításaink, a beruházásaink. Ezenkívül jórészt a beruházásainkban új bekapcsolások is vannak. Hála istennek nagyon fejlődik Szombathely és környéke, ezért sok olyan teher van és beruházás, ahol új ügyfeleket kapcsolunk be, legyen az ipari fogyasztó, vagy lakossági, vagy lakóparkról akár.


Szombathelyen a közvilágítás rekonstrukciója érdekében kandelábereket, kábeleket cserélnek több utcában.


Puskás Tivadar polgármester, Szombathely

9.37-10.02 Új kandelláberek lesznek a Kisfaludy utcában, ezen kívül lesznek új lakótelepek, amelyek bekapcsolódnak az elektromos ellátás rendszerébe, és az idei esztendőben fejlesztésként a Haladás sportkomplexum és stadion elektromos ellátását is megcsinálják.


Csak a sportkomplexum energiaigényét biztosító hálózat kiépítése több mint 38 millió forintot tesz ki, a munkálatokkal az áramszolgáltató várhatóan az év második felében végez. Ezzel párhuzamosan dolgoznak Szombathely 3 új lakóparkjában, a Vízöntő, az Írottkő és az Ernuszt Kelemen utcában is. A város polgármestere azonnali megoldást kért a közgyűlésben említett hibás villanyoszlopok kijavítására például a Szentkirályi városrészben.

A cég tervei között szerepel, hogy a szombathelyi üzemét új, korszerű telephelyre költözteti, valamint járműparkját elektromos és gázüzemű gépekre cseréli.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb