Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nyár végére elkészül a sportmedence

2017-06-19, 13:38
   |   Kategória: Tér-Kép
A tervek szerint haladnak az építkezési munkálatok a fedett uszodában. Az új 33 méteres sportmedencét és a hozzá tartozó kiszolgáló egységeket augusztus végén adhatják át.  
“Elkészült egy nagyon korszerű medence, öltözőkkel, orvosi szobával, egy kis lelátóval. Elkészült egy klubszoba és a medencetér is kialakult. Nagyon impozáns. Gyönyörű burkolatot kapott maga az uszoda" - Juhász Tibor, a beruházó Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület elnöke adott tájékoztatást az építkezés állását megtekintő Puskás Tivadarnak és Hende Csabának. A politikusok örömmel konstatálták, hogy a munkálatok a terveknek megfelelően haladnak  és a befejezéséhez közeledik az uszoda fejlesztésének második üteme.

“Pillanatnyilag úgy haladunk, ahogy a terveknek megfelelő. Én úgy gondolom, hogy Szombathely fejlődik. Ez az 5,7 milliárdos fejlesztés is azt bizonyítja, hogy jó irányba megy az ország, jó irányba megy a város" - hangsúlyozta
Puskás Tivadar polgármester.

Amennyiben az egész, közel hatmilliárdos beruházás elkeszül, úgy a fedett uszoda alkalmas lesz arra, hogy turisták ezreit vonzza a városba. Természetesen az úszást, fürdőzést kedvelő  szombathelyiek is egy pompás létesítménnyel gazdagodnak majd. “A szombathelyi szálláshelyekkel együttműködve alkalmassá teszi majd városunkat  a wellnessz-turizmusra. A családosok, a gyerekkel érkezők vagy az egyszerűen lazulni, fürödni vágyók több napot, hosszú hétvégét el tudjanak tölteni városunkban" - fogalmazott Hende Csaba országgyűlési képviselő

A tervek szerint a jelenleg is zajló második ütem augusztus végére befejeződik. Azaz a nyár végén átadhatják az új 33 méteres medencét, mely elsősorban a sportolók edzésigényét elégítheti majd ki.
2 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb