Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elkészült a Móricz Zsigmond utca

A Laky Demeter után egy újabb rossz állapotú utca újult meg Szombathelyen. Szerdán délelőtt a Móricz Zsigmond utcában tartottak avatóünnepséget.
Rendkívüli bejelentéssel kezdődött a Móricz Zsigmond utca felújítását lezáró ünnepség. Hende Csaba országgyűlési képviselő a Szombathely-Kőszeg négysávos út építésével kapcsolatban szolgált jó hírekkel.

"A kormány úgy döntött tegnap megjelent határozatában, hogy beemeli a 2022-ig megvalósítandó fejlesztések közé ezt a szakaszt. Ez úgy gondolom, hogy igen nagy eredmény, ebben sokak munkája benne van" - hangsúlyozta Hende Csaba. Hozzátette: Ez a fejlesztés Szombathely és Bécs, valamint Szombathely és Sopron között teremt gyorsforgalmi kapcsolatot. Ezzel párhuzamosan kiemelt jelentősége van annak a városi utak megújítását megfogalmazó programnak, amelynek keretében több mint 111 millió forintból valósult meg a Móricz Zsigmond utca rekonstrukciója. „299 méter hosszan, hét méter szélességben készült el az út. Természetesen közműcserék is megvoltak, csapadék-vízelvezetés. Két oldalon pedig tőrkőburkolattal a járdák is elkészültek. Abban reménykedem és bízom abban, hogy Szombathely minden utcáját sikerül ilyen szépen és jól megcsinálni" - fogalmazott Puskás Tivadar polgármester.

A polgármester kiemelte azt is, hogy a kivitelező egy helyi vállalkozás volt, amely kiváló munkát végzett. „A lakók számára nagyon fontos volt, hiszen talán az egyik legrosszabb állapotban lévő utcát sikerült megújítanunk. Talán a város egyik legszebb utcája vált belőle. Számomra pedig azért volt fontos, mert amikor indultam a képviselői mandátumért énnekem a választási ígéretemben benne volt a Móricz Zsigmond utca, mással együtt természetesen" - mondta Sátory Károly önkormányzati képviselő.

Ez volt Sátory Károly képviselői tevékenységének eddigi legnagyobb volumenű fejlesztése, amelyet a tervek szerint a választókörzetben a közeljövőben újabbak követnek majd.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb